Tradicija i iskustvo

Prva privatna ordinacija porodice Radoijičić osnovana je 1968. godine. Svoju zubotehničku laboratoriju osniva 1972. godine, a 1982. godine, zahvaljujući dugogodišnjem stručnom radu i ambicijama Dr Božidar Radoijičića, prerasta u stomatolosku kliniku Ortodent.

Usluge i oprema

Naša klinika opremljena je savrenom opremom renomiranih proizvodjača i primenjuje najmodernije metoda lecenja, kao sto su bezbolno laserska popravka zuba, lecenje zuba laserom, CAD CAM izradu protetike, 3D ortopan snimanja i ugradnju implanata.

Renomirani tim čine doktori sa dugogodisnjim iskustvom (preko 48 godina iskustva), koji pacijentima pored stručne i profesionale usluge pružaju sigurnost i poverenje. Naši doktori su uvek dostupni pacijetima za savet, informaciju ili kontrolni pregled.

Stomatološka klinika  Ortodent posluje u okviru kompanije Ortodent d.o.o. što nam omogućava da sa lakoćom pratimo sve trendove u stomatologiji, oralnoj hirurgiji i lečenju urodjenih anomalija, kako u pogledu metoda tako i u pogledu opreme i stomatološke aparature.

Stručnost i profesionalizam

Vlasnici i nosioci našeg tima zahvaljujći svojoj stručnosti veoma često su vizitori lekari na mnogim poznatim evropskim klinikama Venecija (Italija), Frankfurt (Nemačka), Oslo (Norveška). Pored opšte stomatološke prakse Ortodent je takodje Centar za lečenje urodjenih anomalija gde se primenom jedinstvenih tehnika u svetu leče rascepi nepca.

 • Garantujemo visoki kvalitet pruženih usluga.
 • Odgovorno postupamo prema svojim pacijentima.
 • Brzo i efikasno rešavamo svaki stomatoloski problem pacijenata.
 • Insistiramo na besplatnoj kontroli jednom godišnje jer nam je stalo do Vašeg zdravlja.

Naši pacijenti o nama

  review rating 5  Strucno i ljubazno osoblje, sve preporuke!:)

  thumb Zlatan Weber
  2/05/2018

  review rating 4  Svaka preporuka za ordinaciju. Jedino što mi nije previše blizu pa sam morao da putujem, ali to već nije nešto što bih stavio kao minus sa njihove strane. Intervencija je trajala nešto duže nego što sam očekivao, ali s obzirom na nivo profesionalnosti i obraćanja pažnje na najsitnije detalje siguran sam da nije moglo biti brže. Još jednom, svaka preporuka. Dajem četiri zvezdice samo zbog toga što su mi daleko.

  thumb Milan Ljubicic
  1/16/2018

  review rating 5  Sve pohvale za osoblje ordinacije, preporuka da se najavite telefonom i raspitate za slobodne termine.

  thumb Bojan G
  1/10/2018

  review rating 5  Profesionalnost na visokom nivou., zatim ljubazno i stručno osoblje. Sve preporuke za ovu ordinaciju.

  thumb Milan Crevar
  11/10/2017